Kinesitherapie - Personal Coach 4U: Personal Trainer | Vitaliteit Coach
 

Kinesitherapie

Kinesitherapie
Verwachtingen:
Pijnbestrijding 80%
Effectiviteit 100%
Levenskwaliteit 80%
Genezend 75%

U kan bij Personal Coach 4U terecht in onze professionele privé praktijk voor afspraken kinesitherapie, manuele therapie en structurele osteopathie.

Kinesist/Osteopaat Michiel werkt voornamelijk manueel en tracht jouw balans terug te vinden door een doelgerichte geïndividualiseerde behandeling.
U kan bij hem terecht voor allerlei aandoeningen en letsels van het lichaam, met betrekking tot het spier- en skeletstelsel.

De eerste sessie bestaat uit een intakegesprek, een functioneel onderzoek en de start van de behandeling zelf. Hierna plannen we een vervolgbehandeling.
De behandelingen bestaan uit diverse spiertechnieken, myofasciale technieken, mobilisaties, manipulaties en oefentherapie.
Al deze technieken zijn in de eerste plaats bedoeld om bewegingsbeperking op te heffen en pijn te verzachten, waardoor uw functionaliteit in het dagelijks leven zal verbeteren.

Michiel integreert zijn kennis en vaardigheden van verschillende opleidingen om tot een geïndividualiseerde behandeling te komen.
Een greep uit de verschillende aandoeningen en letsels waarvoor u bij hem terecht kan:

  • Acute en chronische rugproblematiek, mogelijks met uitstraling
  • Acute en chronische nekproblematiek, mogelijks met uitstraling
  • Spanningshoofdpijn
  • Letsels van spieren, ligamenten en gewrichten
  • Functieverlies na een trauma of ongeval
  • Lichamelijke klachten met stressgerelateerde oorzaak

U dient vooraf een voorschrift bij de dokter te halen en dit brengt u samen met uw identiteitskaart mee naar uw eerste afspraak.

Een afspraak inplannen voor Kinesitherapie?

Gelijkaardige Lessen