Meten is weten - Personal Coach 4U: Personal Trainer | Vitaliteit Coach | Gewicht Beheer
 

Meten is weten

Om onze klanten goed op te volgen gebruiken wij de professionele Inbody meetapparatuur. Dit is inbegrepen in al onze pakketten.
Elke klant wordt bij het begin van een traject en om de 6 weken gemeten om een duidelijk beeld te krijgen van de progressie en training, voeding te finetunen.

De service kan ook voor niet-klanten aan €30 voor een meting met bespreking en advies.

De lichaamssamenstelling is een manier om te beschrijven waaruit het lichaam bestaat.
Het omvat vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht. Het beschrijft het gewicht ook nauwkeuriger dan BMI. De analyse van de lichaamssamenstelling geeft nauwkeurig de veranderingen in vetmassa, spiermassa en percentage lichaamsvet weer.

Als u gezonder wil worden, gaat u best vet verliezen en (hopelijk) spiermassa winnen. Maar BMI en gewicht maken geen onderscheid tussen spier- en vetmassa. Dus hoe moet u dit dan doen?
Met behulp van een analyse van uw lichaamssamenstelling.
De verbetering van deze lichaamssamenstelling is een essentieel doel voor alle doelen (afvallen, spiermassa bijkomen, sportprestaties,…) en onze algemene gezondheid.

Een analyse van uw lichaamssamenstelling is een methode die beschrijft waar uw lichaam uit bestaat, waarbij een onderscheid wordt gemaakt tussen vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht om u een beter beeld van uw gezondheid te geven. InBody is het bedrijf voor lichaamssamenstellingsanalyse, en we zijn er om u te leren hoe belangrijk dit is de dag van vandaag om u te helpen uw gezondheidsdoelen te behalen van binnenuit.

Lichaamssamenstelling wordt gebruikt om het percentage van vet, beenderen, vocht en spieren in het menselijk lichaam te beschrijven. Twee mensen van hetzelfde geslacht en met hetzelfde lichaamsgewicht zien er totaal anders uit omdat ze elk een ander lichaam hebben.
Lichaamssamenstelling en groei zijn de belangrijkste componenten van gezondheid zowel individueel als in categorieën. De huidige epidemie van obesitas bij kinderen en volwassenen heeft het belang van het begrijpen van de lichaamsvetniveaus voor gezondheid op korte en lange termijn in de kijker gezet. Maar ook andere componenten van de lichaamssamenstelling beïnvloeden de gezondheidsresultaten, en het meten hiervan wordt steeds waardevoller.