Lotte Lemoine - Personal Coach 4U: Personal Trainer | Vitaliteit Coach | Gewicht Beheer
 

Lotte Lemoine

erkend sportdiëtiste lotte lemoine
Diploma's - Getuigschriften:
Erkend Sportdiëtiste
Specialiteiten:
Lekkere en gezonde voeding 100%
Gewicht verliezen 100%
Gewicht bijkomen 100%
Gezonde voeding & sport 100%
Contacteer me:

Hallo, mijn naam is Lotte!

Ik ben erkend sportdiëtiste en je komt dan ook bij mij terecht voor het gedeelte Voedingsbegeleiding binnen het programma Gewichtbeheer bij Personal Coach 4U.
Daarnaast heb ik een eigen Food & Health blog: Gezond met Lotte.

Als diëtiste in Antwerpen heb ik een passie voor eten, gezondheid en sport. Ik probeer dan ook om iedere dag gezond, lekker en gevarieerd te eten. Vaak merk ik dat het voor mijn patiënten maar ook voor mijn familie en vrienden moeilijk is om een gezonde levenswijze na te streven. Ze vragen dan ook regelmatig om receptjes door te geven want gezond EN lekker? Dat kan toch niet

Ik sta altijd open voor gerechten waarvan u graag een gezonde versie wilt maken. Het is altijd een uitdaging om op zoek te gaan naar een gezonde(re) oplossing. Mail mij uw suggesties en ik probeer er een gezondere versie van te maken.

Naast Gezond met Lotte werk ik in het Universitair ziekenhuis Antwerpen met een specialisatie in oncologische en hematologische problematiek. Daarnaast heb ik ervaring in het begeleiden van patiënten met obesitas en diabetes. In 2014 behaalde ik het postgraduaat ‘voeding bij sport’.

Voor iedere persoon krijgt de term gezondheid een andere invulling. Voor sommigen gaat het om vermageren terwijl anderen net bij willen komen. Ook vrij zijn van fysieke klachten of een prestatiegerichte (sport)aanbeveling kunnen hieronder vallen. Op basis van uw noden probeer ik tot een advies te komen dat haalbaar is in de thuissituatie en waar u zich goed bij voelt.

Quote Lotte Lemoine -
Gezond met Lotte!


Heb je een vraag, of interesse in een samenwerking?