Kinesist - Personal Coach 4U: Personal Trainer | Vitaliteit Coach
 

Michiel Vertongen

kinesist michiel vertongen
Diploma's - Getuigschriften:
- master in Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen
- Ostheopathie
Specialiteiten:
Revalidatie 100%
Sportrevalidatie 100%
Manuele Therapie 100%
Sporttaping 100%
Contacteer me:

Hallo, mijn naam is Michiel!

In 2011 begon ik in Antwerpen aan mijn opleiding kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de UA. Na 4 jaar besloot ik over te stappen naar de UGent om daar stage te doen aan de topsportschool turnen, een evidente keuze gezien mijn grote passie voor de sport. Als kind deed ik zelf toestelturnen en tumbling, vanaf mijn universitaire opleiding begon en de mankementen aan mijn lichaam zich begonnen op te stapelen besloot ik de sport vanaf de andere kant te gaan beleven: ik werd coach tumbling.

Meteeen na mijn opleiding tot kinesist besloot ik osteopathie te gaan studeren aan het FICO in Antwerpen, waar ik nu in het derde jaar zit. Mijn honger naar steeds kennis wordt in deze 6 jarige opleiding voldoende gestilt. Binnen de osteopathie wordt het lichaam als 1 geheel gezien, een geheel dat geniaal in elkaar zit en functioneert, maar af en toe een duwtje in de rug nodig heeft. Mijn missie als osteopaat (in opleiding) is om u dat duwtje te geven.

Nadat ik in 2016 afstudeerde heb ik 1 jaar in Berchem heb gewerkt, waarna besloot ik in te gaan op een aanbod om als vaste kinesist van het nationale team turnen te beginnen in Gent. Na 1 jaar daar gewerkt en gewoond te hebben besloot ik terug te keren naar mijn roots, Antwerpen. En nu, met 2,5 jaar ervaring op zak, sta ik hier. Klaar om mijn opgedane ervaring in de sportwereld te koppelen aan de osteopathie, en samen met u een succesvol pad af te leggen naar gezondheid en het onderhouden ervan.

vertongen.michiel@gmail.com

0498716135

Quote Michiel Vertongen -
Ik integreer mijn kennis en vaardigheden van verschillende opleidingen om tot een geindividualiseerde behandeling te komen.


Heb je een vraag, of interesse in een afspraak?