Trainer Elke - Personal Coach 4U: Vitaliteit Coach | Gewicht Beheer
 

Elke Van Sweeveldt

Diploma's - Getuigschriften:
- Fitnesstrainer NHA Fit!Vak - Voedingsleer - Personal Coach - Vertrouwenspersoon - Gesprekstechnieken - Animal Flow - Procedos P9 Platform - Smart Training - Fitness.BE - Training en Coaching tijdens en na zwangerschap - Core Academy - Burnout coach - Senior Population Training – Physical Coaching Academy - Bewegen volgens de Polyvagaal Theorie – Intelligent Motion (Jeroen Klinckaert) - Mobility Trainer - Level 1, 2 en 3
Specialiteiten:
Stability & Core Improvement 97%
Bootcamp 85%
Start to Run 70%
45+ - 65+ doelgroep 67%
Voedingsadvies 34%
Trainer op locatie 75%
Contacteer me:

Pure passie en bezeten van sport !

Een heel traject gaat hier vooraf; 26 jaar heb ik in de bedrijfswereld vertoefd. Ik was succesvol Marketing Manager maar in 2016 ben ik in een burn-out beland en door omstandigheden werd ik ontslagen.
Wat eerst een grote tegenslag was, was dit DE opportuniteit voor dat keerpunt in mijn leven.
Dit was een duidelijke wake up call dat ik een keuze moest maken.
Ik nam eindelijk die grote stap om mijn passie door te geven.
Januari 2017 ben ik 100% voor de job gegaan.

Ik ben opgegroeid met sport : van turnen tot jazz ballet , van judo tot volleybal, van squash tot voetbal….. en sinds 2005 lopen , fietsen en functionele fitness.
Sport is altijd aanwezig geweest in mijn leven maar in die moeilijke periode was het net dat wat me helder hield van geest, gaf me positieve energie en bracht me innerlijke rust. Het heeft mijn leven gered / veranderd.
Reeds jaren was ik puur uit interesse al aan het studeren over het menselijk lichaam, anatomie, bewegen, fitnesstrainer…..
En met die Burn-out kreeg ik dat duwtje in de rug om hiervan mijn missie te maken : hoe sport je leven kan veranderen, niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving.

Door mijn job als Marketing Manager en bijkomende taak als Vertrouwenspersoon heb ik opleidingen mogen genieten zoals gesprektechnieken, mensen coachen, stressmanagement en basis psychologie.
Dit maakt dat ik de bedrijfswereld waar de mensen in vertoeven 100% begrijp.
Mijn aanbod gaat heel breed. Fysieke training met een brede waaier aan doelen.
Afvallen, fit en gezond (blijven), voorbereiding op een marathon lopen, uit die burn-out geraken, leren “bewegen”, in balans komen met jezelf

We werken van binnen naar buiten om je in balans te krijgen. Heb je het moeilijk om alles op een rijtje te zetten? Heb je een mist boven je hoofd? Is iedere prikkel te veel?
Van praten, basis bewegen , lichaamsbewustzijn, ontspanningsoefeningen, High Intensity Interval Training , Start To Run , wandelen , tot …. we gaan op zoek naar wat jou in balans brengt met de nodige positieve energie.
ME-TIME.
Een uur plezier maken + je fysiek beter voelen + mentale ontspanning en herladen. Geen gène , wederzijds vertrouwen!
Een op maat gemaakt traject !

Quote Elke Van Sweeveldt -
Sport is a LIFE SAVER!


Heb je een vraag, of interesse in een samenwerking?