Patrick

Patrick: Jouw Personal Coach voor een Energieke, Fitte en Kwaliteitsvolle Levensstijl!

Hallo!
Ik ben Patrick, de oprichter en drijvende kracht achter PersonalCoach4U. Na jaren in de horeca te hebben gewerkt, kreeg ik in 2010 de wake-up call die ik nodig had. De ongezonde levensstijl en het onrealistische trainingsschema die ik toen hanteerde, eisten hun tol: gewrichtsproblemen, hyperventilatieaanvallen door stress en constante vermoeidheid.

Tijd voor verandering!
Ik besloot mijn leven om te gooien. Niet alleen ging ik aan mijn eigen gezondheid werken, maar ik besloot ook anderen te helpen op hetzelfde pad. Eerst volgde ik een basisopleiding, later breidde ik mijn kennis uit met diverse internationale topopleidingen.

Vandaag de dag
Met een gedegen opleidingstraject achter de rug heb ik mijn eigen unieke coaching stijl ontwikkeld. Ik combineer traditionele krachttraining met functionele training, voedingsadvies en interventies op het gebied van levensstijl, altijd afgestemd op de specifieke behoeften van elke cliënt.

Mijn eigen transformatie
Ik ben nu zelf 50 jaar oud en train bijna dagelijks zonder pijn of ongemak. Sterker nog, ik boek nog steeds progressie in mijn trainingen. Pijnlijk bewegen en hyperventilatie zijn gelukkig verleden tijd. Mijn passie ligt in het delen van mijn kennis en ervaring met anderen, zodat zij ook de weg naar een gezonder en vitaler leven kunnen bewandelen.

Sinds 2014 werk ik fulltime als personal trainer.
In 2017 opende ik mijn eigen privé-gym, waar ikzelf en mijn team van gediplomeerde trainers jou in alle privacy begeleiden op jouw unieke traject.

Mijn missie:
Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is niet alleen de kern van mijn coaching, maar ook het doel dat ik voor ogen heb voor mijn cliënten. Het merendeel van hen (75%) bestaat uit ondernemers die drukbezette levens leiden en kampen met stress en vermoeidheid. Ik help hen om hun energiebalans te herstellen, fitter te worden en een betere balans tussen werk en privé te vinden.

Ben jij klaar om de stap te zetten naar een energieke, fitte en kwaliteitsvolle levensstijl?
Neem dan vandaag nog contact met me op voor een gratis intakegesprek. Samen bekijken we wat ik voor jou kan betekenen!

Diploma's - Getuigschriften:

Specialiteiten:

Bewegingscoaching
87%
Kracht Training
60%
Sportspecifieke Training
70%
Mobiliteit Optimalisatie
80%
Personal Training dames
40%

Geen tijd om te sporten? Flauw excuus... 🙂 Iedereen heeft exact 24u per dag, dus evenveel tijd. Het gaat er dus maar om hoe je die tijd wil besteden. Laten we samen jouw agenda bekijken en ik schik me graag naar het moment dat jou het beste past om te werken aan jouw gezondheid.

Heb je een vraag, of interesse in een samenwerking?