Tim

Hallo, mijn naam is Tim

Ik ben afgestudeerd aan AP hogeschool in de richting marketing. Al snel merkte ik echter dat er in deze sector weinig menselijk contact aan de pas kwam. Daarom besloot ik in 2020 om mijn leven een nieuwe wending te geven: ik begon mijn opleiding ‘personal trainer’.

Zelf trainde ik al tien jaar in verschillende fitnessen. Zo heb ik persoonlijke ervaring in powerliften en bodybuilding.
Vooraleer personal training mijn professioneel leven werd, hield ik er al van om mensen te helpen.
Ik beantwoordde met veel plezier vragen van andere sportliefhebbers. In veel fitnessen wordt er echter te weinig persoonlijke aandacht gegeven aan klanten.
Zo zag ik vaak mensen gevaarlijke fouten begaan. Daarom koos ik voor een persoonlijkere aanpak.

In 2021 begon ik mijn carrière bij  PersonalCoach4U.
Het was dankzij deze opportuniteit dat ik mijn liefde voor sport kon doorgeven aan andere mensen. Ik geef hier nu al even les en hoop dit nog voor lange tijd verder te kunnen zetten.

Bij het les geven geloof ik in twee factoren: plezier en vooruitgang.

Het is belangrijk voor mij dat sporten geen ‘taak’ wordt. Het moet in mijn visie iets zijn waar je elke week naar kan uitkijken. Er bestaat dan ook in mijn mening niets beter dan jezelf eens goed uitdagen. Als personal trainer zie ik het als mijn doel om de ‘Fun’ terug in sporten te steken. Een luisterend oor zijn voor mensen of samen eens goed lachen, beide zal ik het met liefde doen tijdens mijn lessen.

Vooruitgang boeken staat dan weer aan de andere kant van het spectrum. Ookal maak je plezier, zonder doel geef je de sport al vaak snel op. Doelstellingen behalen is voor mij minstens even belangrijk als plezier maken. Zo maak ik extra tijd vrij om persoonlijke schema’s goed voor te bereiden en bij te houden. Over tijd pas ik deze dan aan indien ik een minder sterk punt ontdek of wanneer er een specifiek doel bijkomt.

Net zoals ik zelf graag plezier maak en vooruitgang boek, zo zal ik anderen daar dan ook bij helpen.

Zolang ik bij PersonalCoach4u les geef, zal dit een garantie blijven.

Heb je een vraag, of interesse in een samenwerking?